Get this Widget

TELUS International anunță recrutarea a 500 de angajați

0

TELUS International își extinde operațiunile de pe piața din România, iar pentru a putea susține noua activitate anunță recrutarea a peste 500 de persoane. Angajările se vor face până la finalul lunii iunie.

Noii salarați vor lucra pentru două branduri recunoscute – o platforma online prin care se pot închiria spații de cazare și Koodo Mobile, un furnizor canadian de servicii de telefonie mobilă.

Abilitățile necesare pentru a obține un job la TELUS International

TELUS International a demarat deja campania de recrutare. Candidații dornici să se înscrie pentru un job trebuie să dețină mai multe abilități. Se caută persoane care cunosc mai multe limbi străine (franceză, spaniolă, italiană, engleză, germană, rusă și portugheză).

Noii angajați vor asigura suport clienților din Canada, Franța, Spania, Italia, Germania, Rusia, Anglia și Statele Unite ale Americii.

Pe măsură ce Koodo Mobile se dezvoltă, crește proporțional și nevoia noastră de servicii de asistență în limbile engleză și franceză pentru clienții noștri. Din ipostaza unui canadian care a vizitat de nenumărate ori sediul TELUS International din București, am fost întotdeaună plăcut surprins de existența unei culturi orientate către angajați, a unei atmosfere  prietenoase și a unor facilități moderne, precum și de etica muncii la români și abilitatea lor de a vorbi mai multe limbi străine”, afirmă Dave Lowther, Director de Operațiuni, Koodo Mobile.

Datorită potențialului imens de business, România este una dintre cele mai importante zone de outsourcing din Europa. În 2019, mai mult de 125.000 de persoane lucrează în peste 265 de companii și startup-uri din industria serviciilor externalizate pentru afaceri. România găzduiește mai multe centre offshore și near-shore decât orice altă țară din Europa de Sud-Est. În plus, reputația sa ca destinație atractivă pentru outsourcing are o creștere constantă, de 10% anual. În toate clasamentele asociațiilor, organizațiilor și agențiilor de profil, România a urcat constant datorită unei serii de avantaje unice: raportul calitate-preț, profilul de hub de tehnologie cu creștere rapidă, precum și abundența profesioniștilor și a talentelor multilingve. Dorim să profităm de avantajele oferite de România, continuând să ne dezvoltăm și în 2019, prin atragerea celor mai bune talente pe care le poate oferi piața forței de muncă ”, adaugă Grégoire Vigroux, Vicepreședinte Marketing & Corporate Communications pentru Europa la TELUS International.

TELUS International are în prezent 1.500 de angajați în România și se diferențiază în rândul angajatorilor prin oferirea unuia dintre cele mai competitive pachete de beneficii de pe piață.

Autor: Mihai Colț
Foto: TELUS International

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply