Get this Widget

TELUS International continuă recrutările în România și își extinde spațiul de birouri

0

Pentru a susține ritmul intens de angajări planificat pentru acest an în București, TELUS International și-a extins spațiul de birouri cu încă 1.200 de metri pătrați, pe lângă cei 8.800 de metri pătrați pe care îi ocupa deja în AFI Park.

Credem că România este noul Sillicon Valley al Europei în ceea ce privește domeniul outsourcing. Cu 125.000 de angajați care lucrează în această industrie aflată în expansiune, reputația dobândită de destinație atractivă de outsourcing este în creștere. Dorim să valorificăm potenţialul pe care îl oferă România, astfel că ne continuăm dezvoltarea în 2019, atrăgând cele mai bune talente multilingve pe care le poate oferi piața muncii. Tocmai de aceea, ne asigurăm că echipa noastră beneficiază de cele mai bune condiţii, inclusiv de o locaţie modernă, uşor accesibilă, cu multiple facilităţi şi spaţii de birouri amenajate prietenos“, spune Grégoire Vigroux, co-fondator & vicepreședinte Business Development, TELUS International.

TELUS International și-a mutat birourile în AFI Park 3 în 2015 și s-a extins în AFI 4 & 5 în anul 2017. Compania ocupă în prezent aproape 11.000 metri pătrați de birouri, în total, în Bucureşti şi Craiova.

Nevoia de extindere vine în contextul în care compania şi-a planificat creşterea echipei cu angajarea a peste 100 de persoane pe lună în perioada ianuarie – iunie 2019.

În acest sens, TELUS International desfăşoară campania de recrutare Make your own success story, care se adresează persoanelor fluente într-o varietate de limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană, germană, rusă, portugheză, ebraică, poloneză, daneză și olandeză).

Compania caută candidați cu un nivel avansat de cunoaştere a limbii engleze, dar care vorbesc şi o a doua limbă străină, pentru a oferi asistență prin telefon, e-mail, chat și social media clienților din domenii precum turism și ospitalitate, comerț electronic, games, telecom, fintech și asigurări.

Birourile creative şi confortabile, cultura noastră orientată către angajați, pachetul atractiv de beneficii și oportunitățile de învățare și dezvoltare pe care le oferim acestora sunt doar câțiva dintre factorii care ne diferențiază de alți angajatori de pe piață“, adaugă Grégoire Vigroux.

Autor: Ioana Galeș
Foto: TELUS International
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply