Get this Widget

TeraPlast Group și-a dublat cifra de afaceri

0

TeraPlast Group, unul dintre cei mai mari producători de materiale pentru piața construcțiilor din România, a înregistrat în primele nouă luni din 2018 o cifră de afaceri consolidată de 590,5 milioane de lei, în creștere cu 100% față de vânzările din același interval al anului trecut.

Totodată, în aceeași perioadă de referință, EBITDA consolidată a grupului a crescut cu 60%, de la 32,9 milioane de lei la 52,8 milioane de lei.

Fiecare linie de business și-a continuat creșterea organică, rezultat al strategiei urmate de Grup, care s-a axat pe dezvoltarea rețelei de distribuție, creșterea prezenței pe piețele europene, precum și pe dezvoltarea de noi produse și a portofoliului de clienți pentru acestea. În plus, rata EBITDA a ajuns la 9% față de 8,4% în primele 6 luni.

Rezultatele din primele nouă luni ale acestui an sunt în acord cu strategia noastră de a ne concentra pe creșterea eficienței business-urilor și îmbunătățirea marjei de profit pentru toate companiile, în paralel cu procesul complex de integrare a ultimelor achiziții din Grup. În plus, eforturile noastre au fost direcționate spre adaptarea ofertei în funcție de evoluția segmentelor de piață cărora ne adresăm”, a declarat Ioana Birta, director financiar al TeraPlast Group.

Autor: Mihai Colț
Foto: TeraPlast Group
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply