Get this Widget

Tom Ford a deschis SĂPTĂMÂNA MODEI de la New York

0

Designerul american Tom Ford a dechis SĂPTĂMÂNA MODEI de la New York, prezentând noua sa colecție de primăvară-vară, dominată de o revenire la stilul clasic, cu ţinute feminine mini, combinate cu dantelă, franjuri şi pene.

Anul acesta, creatorul de modă a optat pentru fuste strâmte, scurte până la jumătatea gambei, tivite cu dantelă neagră, albă, bej şi gri şi completate de pantofi eleganţi cu vârful ascuţit.

Pentru ţinutele de zi, Tom Ford propune fuste combinate cu pulovere pe gât, maiouri cu bretele, bluze romantice din dantelă transparentă şi topuri din imitaţie de piele de crocodil.

Acelaşi material l-a folosit şi pentru jachetele sport, ample sau strânse în talie, precum şi la numeroase accesorii, genţi şi terminaţiile mânecilor. Laitmotivul colecţiei realizate de Tom Ford a fost baticul purtat pe cap de top-modele, în culoarea pământului şi legat la spate, lăsând la vedere un coc delicat, scrie AGERPRES. Discreţia şi eleganţa s-au făcut remarcate şi în privinţa machiajului sobru şi natural, cu ruj de buze în culori neutre şi fard de pleoape în tonuri de maro sau gri şi pomeţii bine definiţi.

Pentru seară, casa de modă americană a optat pentru libertatea de mişcare, cu mantouri ample şi veste negre ornate cu pene, purtate cu rochii şi fuste terminate cu franjuri în alb, gri şi maro. Clasicele trenciuri şi-au găsit loc pe pasarelă în negru şi bej, precum şi saharienele, în culori satinate şi ajustate pe talie. Pentru bărbaţi, designerul american a propus costume clasice cu cravată, o notă modernă fiind saharienele în culori metalizate cu imprimeuri animaliere, purtate cu pantaloni drepţi negri şi cămăşi albe imaculate.

Materialul bluejeans, care a împlinit recent 57 de ani, a fost o altă propunere a creatorului de modă Tom Ford, care şi-a prezentat colecţia în clădirea Armory de pe Park Avenue, inaugurând noua ediţie a New York Fashion Week, care se desfăşoară în perioada 6 – 12 septembrie.

Foto/ Video: TOM FORD

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply