Get this Widget

Tranzacție în IT&C: Bitdefender preia compania olandeză RedSocks Security BV

0

Bitdefender preia compania olandeză RedSocks Security BV.

Parte din strategia de fuziuni şi achiziţii a Bitdefender, investiţia extinde portofoliul de soluţii în zona de securitate a reţelelor şi de monitorizare a ameninţărilor informatice complexe şi marchează un nou pas în dezvoltarea companiei“, se arată într-un comunicat al producătorului global de soluţii de securitate informatică Bitdefender.

Compania RedSocks Security este specializată în detectarea automată de incidente şi de trafic suspect la nivelul reţelei şi în combaterea criminalităţii informatice. Combinând algoritmii de inteligenţă artificială cu vizibilitatea asupra atacurilor, RedSocks oferă soluţii de detecţie în timp real a breşelor şi mecanisme de răspuns la incidente de securitate.

Suntem capabili să oferim acum clienţilor Bitdefender şi noilor noştri clienţi RedSocks o protecţie şi mai solidă în faţa atacurilor informatice. Soluţia Bitdefender pentru business, GravityZone, este acum o platformă completă de prevenţie, detecţie şi răspuns, odată cu funcţionalităţile revoluţionare aduse de RedSocks“, a declarat Florin Talpeş, CEO al Bitdefender.

Preluarea birourilor RedSocks de la Haga şi integrarea echipelor locale de specialişti în vânzări şi cercetare-dezvoltare vor dezvolta oportunităţile de business de pe piaţa olandeză, prin înfiinţarea Bitdefender Olanda, şi vor susţine extinderea operaţiunilor în vestul Europei. Bitdefender este prezentă pe piaţa olandeză de 12 ani, cu soluţii destinate familiilor şi companiilor.

Când am pornit RedSocks în 2012, obiectivul nostru a fost să construim soluţii care să fie utile oricărui tip de organizaţie şi să oferim clienţilor valoare pe termen lung. Alături de Bitdefender, ne atingem acum acest ţel. Suntem extrem de mândri să fim recunoscuţi de o companie vizionară de talia Bitdefender“, a menționat Pepijn Janssen, fondatorul RedSocks.

Tranzacţia dintre cele două părţi a avut loc în 11 octombrie şi include tehnologiile, produsele, portofoliul de clienţi şi parteneri şi angajaţii RedSocks.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Bitdefender

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply