Get this Widget

Turneul Campioanelor: Kiki Bertens și Sloane Stephens merg și ale în semifinală

0

Kiki Bertens, numărul 9 mondial, este a treia semininalistă a Turneului Campioanelor. Jucătoarea olandeză a învins-o pe Naomi Osaka (nr.4), care a abandonat, din cauza unei accidentări, la finalul primului set al partidei disputate vineri la Singapore.

Bertens, care a înlocuit-o la această competiţie pe românca Simona Halep, numărul unu mondial (accidentată), se alătură astfel ucrainencei Elina Svitolina (nr.7) şi cehoaicei Karolina Pliskova (nr.8), care au acces în penultimul act.

De asemenea, Sloane Stephens, numărul 6 mondial şi favorită nr.5, a învins-o vineri în două seturi simetrice, 6-3, 6-3, pe germanca Angelique Kerber, locul 2 în ierarhia internaţională şi principala favorită, câştigând Grupa Roşie din Turneul Campioanelor. Stephens, care s-a impus după o oră şi 40 de minute, le învinsese şi pe celelalte componente ale grupei, Kiki Bertens (Olanda) şi Naomi Osaka (Japonia), calificându-se astfel în semifinale, în timp ce Kerber, cu o singură victorie obţinută, în faţa niponei, părăseşte competiţia.

Sâmbătă în semifinale se vor confrunta Stephens cu Pliskova şi Bertens cu Svitolina.

Autor: Mihai Colț
Foto: Kiki Bertens Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply