Get this Widget

Un simplu SMS poate salva viața unui copil!

0

Asociația Salvează o inimă a început  o nouă campanie de strângere de fonduri. Campania este pentru  micuța Rebecca Toma. Fetița a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară severă.

Fetiței de numai 12 ani doctorii i-au recomandat mai multe ședințe de terapie și utilizarea unui corset tip Milwaukee. După o mai lungă perioadă de tratament, rezultatele nu au fost cele așteptate de către familie.
În urma unor investigații amănunțite la o clinică din Munchen (Poliklinik Klinikumrechts der Isar), doctorul Heiko Koller a diagnosticat-o cu  scolioză toraco lombară severă.

Costurile estimative ale operației și recuperării sunt de 46.500 de euro, bani care sunt imposibil de strâns doar de către familie.

Cum o putem ajuta pe Rebecca?

Cine vrea să îi ofere Rebeccăi o mână de ajutor poate trimite SMS de 2 Euro la 8832, cu textul “Rebecca”. Fiecare mesaj trimis înseamna o şansa în plus pentru sănătatea şi viitorul fetiţei. De asemenea, donaţiile pot fi făcute şi online, pe https://salveazaoinima.ro/campaigns/rebecca-toma/ , prin transfer bancar, în conturile Asociaţiei “Salveaza o inima”:

  • RO05BTRL00701205W82870XX (cont în lei)
  • RO28BTRLEUR CRT00W8287001 (cont în euro)
  • RO68BTRLUSDCRT00W8287001 (cont în dolari)
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply