Get this Widget

Universitatea Danubius:25 de ani de existenta, ampla aniversare stiintifica internationala cu participarea extraordinara a partenerilor din intreaga lume

0

Universitatea “Danubius” aniverseaza 25 de ani de la infiintare, ocazie cu care va derula o serie de evenimente care se vor bucura de participarea unor oaspeti de seama.

25 de ani de la infiintarea Universitatii ”Danubius” este motivul care va fi sarbatorit intr-un triplu context stiintific international grandios, total inedit, la care vor participa zeci de personalitati academice si ale relatiilor internationale din toate colturile lumii (Statele Unite ale Americii, Thailanda, Indonezia, Filipine, China, Rusia, Arabia Saudita,India, Israel, Germania) : a 4-a editie AUAP (Asociatia Universitatilor din Asia si Pacific) a Programului de Leadership Global, a 15- a editie a Forumului AUAP (Asociatia Universitatilor din Asia si Pacific) de invatare si diseminare, imbunatatirea unui program eficient de mobilitate a studentilor universitatilor din Asia- Pacific si universitatilor europene (19 – 21 mai) si cea de a 12 – a editie a Conferintei stiintifice internationale: Integrarea Europeana: Realitati si Perspective (EIRP).

In cadrul celei de a 15 a editii a Forumului AUAP reprezentantii de renume ai educatiei superioare din Europa si din Asia se vor concentra pe aspecte relevante cu privire la dezvoltarea unor programe eficiente de mobilitati studentesti si de cadre didactice astfel incat sa poata fi asigurat un flux bidirectional de studenti si cadre didactice intre aceste regiuni ale lumii.

Vor participa la aceste evenimente 23 de studenti asiatici care vor trai experienta studentului din Romania, la Universitatea ”Danubius” , ca prim pas al mobilitatilor studentesti.

Cele doua evenimente organizate sub egida Asociatiei Universitatilor din Asia si din Pacific, unul dedicat Programului de Lidership Global iar celalalt dedicat mobilitatii studentilor universitatilor din Asia- Pacific si universitatilor europene, reprezinta amprente concrete de punere in practica a concluziilor Conferintei generale a AUAP – Rolul universitatilor in promovarea angajabilitatii studentilor si antreprenoriatului, care a avut loc in luna noiembrie a anului trecut in Coreea de Sud, Daegu Health College. In cadrul evenimentului mentionat la care au participat liderii educatiei superioare din intreaga lume, s-a stabilit ca la Universitatea ”Danubius” din Galati, membru al AUAP, sa se organizeze, in acest an, a 4-a editie AUAP a Programului de Lidership Global, a 15- a editie a Forumului AUAP (Asociatia Universitatilor din Asia si Pacific) de invatare si diseminare, imbunatatirea unui program eficient de mobilitate a studentilor universitatilor din Asia- Pacific si universitatilor europene.

Dr. Sung HEE HAM – Presedinte al AUAP, Prof. Dr. Ricardo P. PAMA – Secretar General al AUAP, Prof. Dr. Wichit SRISA- AN – Presedinte- fondator si Emerit al Consiliului Consultativ AUAP, Conf. univ. dr. Andy PUSCA, membru al Consiliului director al AUAP, Prof. univ. dr. Steve O. MICHAEL, Vice – Presedinte al Consiliului de Administratie al Universitatii „Danubius” si Prorector al Universitatii de Medicina si Stiinta Charles Drew din SUA precum si domnul Prof. univ. dr. Sompong SANGUANBUN, Royal Thai Ambasador, H.E. Diar NURBINTORO – Ambasador al republicii Indonezia pentru Romania sunt doar cateva personalitati de pe lista keynotespeakerilor acestor evenimente.

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply