Get this Widget

UPS lansează un nou serviciu de transport feroviar între Europa și Hong Kong

0

UPS a lansat noul serviciu Full Container Load (FCL) între Europa și Hong Kong, care valorifică serviciul UPS existent de transport feroviar Europa-China, pentru a oferi o conexiune mai bună companiilor care fac comerț între aceste două regiuni.

Serviciul bidirecțional dintre Duisburg, Germania și Hong Kong este o modalitate de transport alternativă care permite companiilor economii echilibrate de timp și costuri. Companiile vor putea beneficia acum de un timp de tranzit mai rapid cu până la 30% față de transportul maritim FCL și de economii de costuri de până la 60% față de transportul aerian de marfă.

Hong Kong-ul este un partener comercial important pentru Uniunea Europeană, bunurile tranzacționate în decursul anului precedent între aceste două regiuni fiind în valoare de aproximativ 50 de miliarde de euro”, a declarat Mike Harrell, președinte expediere mărfuri, UPS Europe. „Odată cu lansarea acestei noi conexiuni de transport feroviar de marfă, UPS se angajează să ajute clienții din Europa și Hong Kong, în dezvoltarea afacerilor și în accesarea unor piețe noi.”

Serviciul feroviar extins permite companiilor să își adapteze necesitățile și cheltuielile de transport conform nevoilor specifice lanțului de aprovizionare. Companiile care își desfășoară activitatea în industrii cu ritm accelerat de dezvoltare precum high-tech, retail sau producție pot beneficia de o viteză mai mare de comercializare pe piață și de vizibilitate completă a transportului pentru produsele cu valoare ridicată. De asemenea, companiile pot valorifica expertiza de brokeraj a UPS pentru a naviga mai ușor prin reglementările vamale complexe, astfel încât riscul întârzierilor să fie semnificativ redus și livrarea bunurilor să se facă la timp.

Autor: Ioana Galeș
Foto: UPS
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply