Get this Widget

Valentin Budeş, noul Director Financiar al Sphera Franchise Group

0

Valentin Budeş este noul Director Financiar al Sphera Franchise Group. El va prelua responsabilităţile mandatului, pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 9 mai 2019.

Îi spunem bun venit domnului Budeş în calitate de nou Director Financiar al Sphera Franchise Group şi suntem convinşi că, prin prisma experienţei vaste de specialist în domeniul financiar, va avea o contribuţie importantă în cadrul echipei de management în demersurile sale de îndeplinire a obiectivelor companiei. În linie cu angajamentul nostru ferm de a menţine cele mai înalte standarde de guvernanţă corporativă, suntem încântaţi că am selectat drept Director Financiar un profesionist cu peste 10 ani de experienţă, dintre care cei mai mulţi au fost în poziţii de top management”, a declarat Mark Hilton, Director General al Sphera Franchise Group.

Valentin Budeș, experiență de peste zece ani, în Management Financiar

Valentin Budeș are o vastă experiență, de peste zece ani, în Management Financiar, dobândită în timp ce a ocupat poziţii ascendente în Contabilitate, Audit, Controlling şi Managementul Finanţelor, în industrii provocatoare precum servicii de sănătate, telecomunicații și consultanță. În ultimii patru ani, a deținut funcții de Director Financiar, fiind responsabil de coordonarea unei game variate de activități precum fuziuni și achiziții, optimizarea trezoreriei, controale interne, buget și planificare și analiza profitabilității.

Valentin Budeș deține înalte calificări profesionale, fiind membru ACCA (Asociația Chartered Certified Accountants) și obţinând o certificare în Managementul Riscului de la Institutul de Auditori Interni (SUA). A absolvit Academia de Studii Economice din București și deține o diplomă de master în „Contabilitate Internațională” de la aceeași universitate.

Autor: Victoria Preda
Foto: Arhiva OZ
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply