Get this Widget

Verint deschide un Centru de Cercetare & Dezvoltare Cibernetică în România

0

Verint® Systems Inc a anunțat deschiderea unui Centru de Cercetare și Dezvoltare a Inteligenței Cibernetice în România. Acesta le va oferi profesioniștilor români în IT ocazia unică de a-și aduce contribuția la o lume mai sigură.

Noul centru R&D va avea sediul în Astoria Business Center din București, unde Verint are în plan să facă mai multe zeci de angajări în acest an și în 2019.

Cu peste două decenii de experiență vastă în industrie, Verint este lider mondial în Inteligență Cibernetică, care este astăzi unul dintre domeniile tehnologiei cu dezvoltarea cea mai rapidă. Noul centru R&D din București reprezintă o oportunitate de dezvoltare unică, provocatoare, pentru specialiștii din IT, de a contribui la securitatea lumii în care trăim. România este locul unde găsești profesioniști inovatori, pasionați, cu o pregătire de cel mai înalt nivel în diverse arii ale tehnologiei, precum analiza rețelelor, inteligența artificială, analiză predictivă, analiza big data, prelucrarea limbajului natural, recunoaștere facială, blockchain și Internet of Things”, spune Noam Rosenfeld, Senior Vice President of R&D, Verint.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Verint
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply