Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Vlad Deliu este noul Chief Investment Officer al NN Asigurări de Viață

0

NN Asigurări de Viață anunță numirea lui Vlad Deliu în poziția de Chief Investment Officer începând cu luna martie. El va fi responsabil de gestionarea strategiei de investiții pentru fondurile de pensii private facultative administrate de NN, mandatul acestuia fiind supus aprobării Autorității de Supraveghere Financiară.

Vlad Deliu are experiență vastă în managementul investițiilor din domeniul pensiilor private, acesta alăturându-se echipei de investiții a NN Asigurări Viață și NN Pensii S.A.F.P.A.P. în poziția de manager de investiții în urmă cu 10 ani, concomitent cu lansarea sistemului actual de pensii private. Totodată, de-a lungul carierei el și-a extins aria de expertiză și pe plan internațional, în poziția de manager de risc în cadrul NN Group în Olanda.

Până în prezent, rolul său principal a fost să contribuie la gestionarea portofoliilor fondurilor de pensii obligatorii și facultative ale NN, iar din poziția de Chief Investment Officer în cadrul NN Asigurări de Viață va continua să coordoneze strategia de investiții a companiei pentru fondurile de pensii facultative și să maximizeze performanțele obținute în beneficiul participanților.

Vlad Deliu a absolvit Academia de Studii Economice din București și este certificat ca analist financiar – Chartered Financial Analyst – de către CFA Institute și ca manager de risc de către Professional Risk Managers’ International Association (PRMIA).

Autor: Victoria Preda
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply