Get this Widget

Vlad Săftoiu a fost promovat în cadrul Cushman & Wakefield Echinox

0

Vlad Săftoiu a fost promovat în cadrul Cushman & Wakefield Echinox. El va ocupa poziția de Research Analyst. Ca urmare a promovării, atribuţiile lui Vlad se vor dezvolta şi prin implicarea directă ȋn relaţia cu clienţii departamentului de Research, sub ȋndrumarea lui Cristi Moga, Head of Research.

Ca parte a procesului de maturizare a pieţei imobiliare, majoritatea jucătorilor implicaţi au devenit conştienţi de faptul că deciziile trebuie luate având un fundament solid. Vlad are deja privirea de ansamblu şi este ȋn poziţia de a-şi consolida expertiza prin expunerea la unele dintre cele mai interesante proiecte imobiliare derulate pe piaţa locală,” a declarat Cristi Moga, Head of Research al Cushman & Wakefield Echinox.

Vlad s-a alăturat echipei ȋn septembrie 2017 pe poziţia de Junior Researcher. Cu o pregătire academică internaţională, licențiat în Relaţii Internaţionale la Universitatea din Essex și absolvent al unui Master ȋn Securitate Internaţională, ȋn cadrul Universităţii din Warwick, Marea Britanie, Vlad a avut o contribuţie importantă la studiile şi rapoartele realizate de companie.

Departamentul de Research urmăreşte evoluţia pieţei de real estate, interpretează evenimentele importante şi anticipează tendinţele din domeniu.

Autor: Victoria Preda
Foto: Cushman & Wakefield Echinox

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply