Get this Widget

Vladimir Aninoiu conduce echipa Deloitte de consultanți specializați în tehnologie

0

Deloitte România l-a numit pe  Vladimir Aninoiu în rolul de director care conduce echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management, poziție din care îi raportează lui Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță.

Cu o carieră de peste 20 de ani în management, responsabil de activitatea din România și din alte regiuni europene, Vladimir Aninoiu conduce o echipă de consultanți specializați în tehnologie, care oferă servicii ce răspund provocărilor specifice celei de-a patra revoluții industriale.

În cea mai mare parte din cariera sa, Vladimir Aninoiu a deținut poziții de management de top în cadrul unor companii care sunt lideri în tehnologie. Înainte de a se alătura Deloitte România, a fost CEO și Președinte al Consiliului de Conducere al Asseco pentru Europa de Sud-Est.

Anterior, a lucrat pentru IBM mai mult de 15 ani, în rolul de Country General Manager, apoi ca Director Developing Markets și Director de vânzări pentru companii mari pentru regiunea Europei Centrale și de Est. Are un MBA la Open University din Marea Britanie și a absolvit facultatea de Electronică și Telecomunicații din București.

Sunt mândru să îi urez bun venit în echipă lui Vladimir, ale cărui cunoștințe vaste în domeniul tehnologiei și a cărui experiență în zona digitală vor reprezenta avantaje importante pentru clienții noștri. Prin contribuția sa, consolidăm competențele practicii noastre de Consultanță și capacitatea de a oferi soluții integrate, de la idee la implementare, pe măsura reputației noastre de lider global în consultanță în tehnologie”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Deloitte România

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply