Get this Widget

Zsa Zsa este cel mai urât câine din lume

0

Titlul de cel mai urât câine din lume pe anul 2018 a fost câştigat de Zsa Zsa, o căţeluşă din rasa buldog englez, au anunţat organizatorii acestui concurs insolit, ce a avut loc sâmbătă în oraşul american San Francisco, informează Xinhua.

În pofida unei ocluzii inverse, unui chip acoperit cu riduri, unei siluete corpolente şi a limbii sale ce aproape atinge pământul, căţeluşa Zsa Zsa, în vârstă de nouă ani, i-a încântat pe membrii juriului.

A fost o decizie foarte dificilă, noi iubim toţi câinii. A fost o responsabilitate uriaşă şi suntem foarte bucuroşi pentru Zsa Zsa“, a declarat Jo Ling Kent, corespondent NBC News şi membru al juriului,scrie AGERPRES.

După ce a petrecut cinci ani într-o canisă din Missouri, Zsa Zsa a fost plasată spre adopţie şi salvată de o asociaţie care militează pentru drepturile animalelor. A fost ulterior adoptată de Megan Brainard din Anoka, o localitate din statul american Minnesota. Pe lângă acest titlu, Zsa Zsa a primit un cec de 1.500 de dolari şi un trofeu. De asemenea, ea va fi transportată cu avionul la New York, unde va participa la o serie de evenimente publice.

“Cel mai urât câine din lume” este un concurs insolit organizat pentru a creştere gradul de conştientizare în rândul publicului larg asupra câinilor cu diformităţi şi care au suferit diverse accidente. Multe dintre aceste animale sunt salvate din adăposturi şi canise şi au nevoie urgentă de un cămin.

Pedigriul nu defineşte un animal de companie“, au declarat organizatorii concursului. “Câini din toate rasele şi de toate mărimile ne-au încălzit inimile şi ne-au umplut vieţile cu o dragoste necondiţionată“, au adăugat ei.

În 2017, concursul a fost câştigat de Martha, o căţeluşă din rasa mastiff napoletan.

Foto și video: YouTube
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply