Get this Widget

Bicarbonatul de sodiu face minuni pentru tenul nostru

1

Garantat, bicarbonatul de sodiu face minuni pentru tenul nostru. Pentru a ne menține prospețimea și elasticitatea tenului este nevoie să-i oferim o îngrijire specială. Pentru asta nu este nevoie să luați cu asalt saloanele de înfrumusețare.

O piele frumoasă nu necesită produse cosmetice scumpe, putem avea un ten luminos apelând la mici trucuri utilizate cândva și de doamnele care se respectau și care nu aveau la îndemână cosmetice de brand.

Pentru astăzi vă propun o mască formată din două ingrediente simple: ulei din nucă de cocos și bicarbonat de sodiu alimentar.

Într-un vas din ceramică amestecați o linguriță de bicarbonat de sodiu cu o linguriță de ulei din nucă de cocos. Mixați cele două produse până când obțineți o pastă. Aplicați amestecul pe fața curățată în prealabil, evitând zona ochilor. Lăsați produsul să acționeze în jur de 20 de minute, după care îl îndepărtați printr-un masaj ușor cu apă călduță.

Masca o puteți utiliza de cel puțin trei ori pe săptămână și vă garantez că o să aveți un ten luminos și hidratat. Bicarbonatul de sodiu curăță delicat pielea, în timp ce uleiul din nucă de cocos hidratează în profunzime.

Masca este indicată pentru toate tipurile de ten și pentru toate vârstele.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto:Pixabay.com
Facebook Comments

Share.