Get this Widget

Fiecare om are un înger păzitor și putem afla cine este acesta

0

Se spune că încă de la naștere, fiecare ființă umană este lasată sub protecția unui înger păzitor care are sarcina precisă de a o asista în orice moment al vieții, fără să o abandoneze vreodată. Fiecare om are propriul înger păzitor, indiferent de rasă, cultură sau religia de care aparține.  Chiar și cei care sunt atei convinși sau persoanele care refuză să creadă într-o altă dimensiune decât cea terestră, au un înger păzitor personal.

Îngerii păzitori ne feresc de pericolele pe care noi nici nu le bănuim; ne indeamnă să ne deschidem către ceea ce este bun și să evităm răul. Ei au sarcina de a transmite mai departe rugăciunile noastre și intervin necondiționat pentru ca noi să primim dragostea divina. Atenție, însă, că îngerii nu vin decât dacă îi chemăm și aceasta deoarece ei nu încalcă liberul arbitru, o particular esențială existenței pământene. 

Care este îngerul păzitor al fiecărei zodii?

Fiecărei zodii, în funcție de caracteristicile generale, îi corespunde un anumit înger păzitor. De aceea, vă prezentăm azi, la ordinea zilei, care sunt îngerii potriviți pentru fiecare zodie în parte.

 •       Berbec – Malahidael – Îngerul curajului
 •        Taur – Asmodael – Îngerul Răbdării
 •        Gemeni – Ambriel – Îngerul gândurilor pure
 •        Rac – Muriel – Îngerul grijii pentru ceilalți
 •        Leul – Verchiel – Îngerului puterii controlate
 •        Fecioara – Hamaliel – Îngerul Virtutii
 •        Balanța – Uriel – Îngerul dorintelor constructive
 •        Scorpion – Barbiel – Îngerul Transformarii
 •        Sagetator– Adnachiel – Îngerul puterii iubirii
 •        Capricorn – Haniel – Îngerul revelarii divinitatii
 •         Vărsător – Gabriel – Îngerul adevarului
 •        Peștii –Barakiel – Îngerul credinței

Cum poți afla Îngerul păzitor în funcție de data nașterii ?

Dacă ești născut în data de 31.07.1991, trebuie să reduci numărul la o singură cifră, adică: 3+1+0+7+1+9+9+1= 31, iar 31 se formează din 3+1, adică 4.

Numerele 11, 22, 33 sau 44, nu se pot reduce la o singură cifră deoarece sunt cele mai importante numere din numerologie.

Numărul 1 Raguel: Acest nume se traduce prin „prietenul lui Dumnezeu” și este responsabil cu a satisface voinței Domnului. El este răspunzător cu pacea și relaționarea dintre oameni.

Numerele 2 și 11 Uriel: Numele său se traduce prin „Dumnezeu este lumina mea” și este un înger înțelept. Aduce înțelepciunea, cunoașterea și lumina în jur, transformând eșecul în victorie.

Numărul 3 Jophiel: Numele său înseamnă „Frumusețe și zeitate”, însă nu ne referim doar la frumusețea fizică. Misiunea sa este aceea de a-i învăța pe oameni să trăiască frumos, în armonie.

Numerele 4 și 22 Haniel: Numele său se traduce prin ”fericirea lui Dumnezeu” și reprezintă legătura dintre Dumnezeu, oameni și lumină. Acest înger aduce iubire, sensibilitate și vindecă suferințele.

Numărul 5 Jeremiel: Numele său înseamnă ”mila Domnului” și este un înger vizionar, care îi ajută pe oameni să își curețe păcatele.

Numerele 6 și 33 Mihail: Numele său este și „seamănul Domnului”. El este conducătorul armatei îngerilor și îi protejează pe oameni de energiile negative.

Numărul 7 Rafael: Mai este numit și „Dumnezeu vindecă”. El ne curăță de boli și ne ajută să rezolvăm problemele.

Numerele 8 și 44 Raziel: Mai este numit și „secretul Domnului”. Acesta este patronul justiției și avocatul îngerilor. El deține adevărul absolut.

Numărul 9 Ariel: I se spune și „Leul Domnului”. El este patronul naturii și al conservării. Protejează pe oricine iubește natura.

Autor: Victoria Preda
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply