Get this Widget

Icoana făcătoare de minuni de la Biserica Buna Vestire

0

În București, pe cunoscuta stradă Franceză la numărul 33 se află Biserica Buna Vestire, unde putem găsi, de asemenea, o minunată icoană făcătoare de minuni. Este vorba de această dată despre icoana făcătoare de minuni a Sfântului Antonie cel Mare.

Icoana este considerată a fi vindecătoare de boli, ajutătoare în necazuri, ajutătoare la întemeierea unei familii, aducătoare de spor în case, ajutătoare la examene și ajutătoare inclusiv în probleme financiare. 

Unii oameni au posibilitatea de a merge la locul unde este așezată o icoană făcătoare de minuni, alții nu. Există deja posibilitatea de a ne deplasa …cu gândul. Puterea gândului, cunoscută și sub numele de telepatie, există și o putem accesa de fiecare dată când avem nevoie. Important este un singur lucru și anume ca rugămintea noastră transmisă Cerului, să fie în perfectă armonie cu Legile Universului, precum binele și iubirea. Sunteți acasă sau la serviciu și citiți acest articol, închideți ochii preț de o clipă și vedeți icoana făcătoare de minuni, aceasta de astăzi sau oricare alta, și rugați-vă…transmite-ți gândul de a obține ceea ce vă doriți și imaginați-vă că tot ceea ce vă doriți aveți deja. I se mai spune și legea atracției. Atragem ceea ce ne dorim și este foarte bine să dorim pentru noi tot binele din lume, dar fără a încălca alte legi, precum Legea liberului arbitru, în cazul celorlalți. Și în Universul energetic totul lucrează ca un lănțișor sau precum ADN-ul uman.

Istorie și tradiție

În anul 1847, în București a fost înregistrat un cumplit incendiu, care a afectat o parte însemnată a acestui oraș. Dar, exact în acest moment trist s-a constatat o minune și anume faptul că icoana a supraviețuit flăcărilor. Tot ce era în acea zonă a ars din temelii, inclusiv biserica de atunci, ce avea Hramul ”Sfântul Antonie cel Mare”, unde se găsea adăpostită icoana.

Biserica ”Buna Vestire”, situată nu foarte departe de această biserică ce a pierit în flăcări, a preluat icoana, precum și numele vechiului lăcaș de cult. Astăzi, biserica are Hramul Buna Vestire, dar și Hramul Sfântul Antonie cel Mare. Pelerinajul la icoană, ulterior, a devenit o tradiție. Foarte mulți credincioși au continuat să vină, permanent, pentru a se ruga la ea. Acestui locaș sfânt i s-a spus pe bună dreptate că este ”biserica rugătoare pentru săraci”, mai ales că aici își găsesc rezolvarea cei cu credite și alte diverse probleme financiare.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: www.ortodoxia.rol.ro/
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply