Get this Widget

Icoana făcătoare de minuni de la Biserica Sfântul Silvestru

0

Cunoscută ca fiind tămăduitoare de boli, ajutătoare la operații, Icoana Maicii Domnului de la Biserica Sfântul Silvestru din București scoate din încurcături și necazuri pe credincioși și ajută la întemeierea familiilor.

Această icoană despre care se spune că este făcătoare de minuni o găsim la biserica  situată pe strada Silvestru nr. 36, în sectorul 2, București. Hramul acestui locaș sfânt este Adormirea Maicii Domnului, Sfântul Ierarh Silvestru și Sfântul Neagoe Basarab.

Despre această icoană nu se cunoaște mai nimic, nici cine a pictat-o, în ce perioadă s-a ”născut”, de unde și cum a apărut. Nu se știe nici măcar cum această icoană minunată a ajuns în Sfântul Altar al Bisericii. Există opinia care atestă faptul că icoana ar putea avea origini transilvănene deoarece stilul de pictură conține influențe apusene.

Ajutor și sprijin

Icoana Maicii Domnului este scoasă din altar o singură dată pe an, doar în Săptămâna Patimilor Mântuitorului Iisus Hristos, moment în care mii de oameni vin să se roage, pentru îndeplinirea dorințelor lor cele mai fierbinți.

Mulți oameni care au trecut pe aici, întâmplător sau nu, și care s-au rugat cu tot sufletul, chiar și în situații deosebit de grele, au relatat că în viața lor a avut loc o minune.

Pelerinii, veniți din toate colțurile  lumii, înainte de a merge la o operație, în cazul unor boli grele și necazuri din cele mai diverse, au primit ajutor și sprijin, după rugăciunea lor transmisă Maicii Domnului, prin intermediul icoanei sfinte de la Biserica Sfântul Silvestru din București.

Credința

Dacă ar fi să ne gândim la ceea ce a spus Iisus Hristos: ”credința ta te-a vindecat”, putem înțelege că da, minunile există și este de ajuns doar … să credem.

Nimic nu poate exista fără credință, nici măcar noi, ca ființe umane. Este nevoie de dorință, voință și desigur, credință, pentru a lăsa ca minunile să existe în viața noastră …la tot pasul și în tot locul!

Și dacă nu ne putem deplasa personal la Biserica Sfântul Silvestru este de ajuns să închidem ochii, vizualizăm icoana și ne rugăm. Gândul nostru, pornit din profunzimea inimii, în concordanță cu Legile Universale, binele și iubirea, va ajunge sus…la Cer, va fi auzit și dorința va deveni realitate. Este de ajuns să …credem!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Biserica Sfântul Silvestru 
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply